Køb eller leje af instrument

• Valdhorn

Fotograf: Colourbox

Du kan købe eller leje dit eget instrument, når du går til undervisning på et instrument på Musikskolen

Leje af instrumenter

Musikskolen lejer instrumenter ud. Det koster kr. 40,- pr. måned.

Vi kan dog ikke garantere, at der er instrumenter til alle, der ønsker at leje.

Elguitar, elbas og keyboard lejer vi som hovedregel ikke ud.

Beholder du et lejet instrument henover sommerferien, opkræver  vi leje af instrumentet for juli og august måned.

Du skal betale leje af instrumentet, indtil du levererer det til Musikskolen – også efter eleven er ophørt med at gå til undervisning.

Hvis du modtager klaverundervisning, skal du naturligvis have et rigtigt klaver derhjemme. Alternativt kan du også bruge et keyboard med klaverlyd.

Vedligeholdelse af lejet instrument

Instrumentet vedligeholdes primært af eleven selv. Musiklæreren kan informere om, hvordan dette gøres bedst.

Misligehold eller skader

Hvis instrumentet misligeholdes, bliver skadet eller ødelagt, skal du som lejer selv betale for reparation og eftersyn. Musikskolen vil i forbindelse med aflevering gøre opmærksom på dette, og har også aftaler med forhandlere/værksteder, som kan give en pris.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du passer rigtig godt på instrumentet.

Forsikring af musikinstrumenter

En almindelig familieforsikring dækker normalt ikke lejede instrumenter ud over en måned.

Musikskolen råder til at kontakte eget forsikringsselvskab og evt. tegne en musikinstrumentforsikring.

Køb af instrument

Det anbefales at eleven ved starten af 3. sæson anskaffer eget instrument.

Din musiklærer kan hjælpe med vejledning ved køb af eget instrument.

Bliv elev på musikskolen

Du er altid velkommen til at tilmelde dig undervisningen på Vallensbæk Musikskole.

Ja tak! Jeg vil gerne undervises i musik eller sang.

Idræts Alle 7
2625 Vallensbæk