Musik og Bevægelse for elever i 1. klasse

• To piger synger i mikrofon.

Fotograf: Arkiv

Undervisningen er en videreførelse af Musik & Bevægelse fra 0. klasse.

Musik og Bevægelse for 1. klasse handler om at synge, danse og lege med musikken.

Undervisningen udvikler elevernes naturlige evner og glæde for musik i fællesskab med andre.

Leg, bevægelser, drama, lydformning og spil på rytmeinstrumenter er i centrum, og her igennem oplever eleverne musikalske grundelementer som puls, rytme, dynamik, melodi og form.

Eleverne stimuleres til at udvikle fantasi og kreativitet, koncentrations- og samarbejdsevne.

Eleverne afslutter undervisningen med en opvisning for forældre og pårørende.

Læreplan

Læreplan 1. kl. Musik og bevægelse

Tid

Undervisningen bliver så vidt muligt lagt i SFO-tiden  og følger resten af musikskolens undervisningsforløb på 35 gange. Personalet i SFO'en hjælper med at få sendt eleverne afsted til undervisningen. Elever fra andre skoler er også velkomne.

En lektion varer 45 min.

Sted

Holdundervisningen finder sted på Egholmskolen, Pilehaveskolen og Vallensbæk Skole.

Bliv elev på musikskolen

Du er altid velkommen til at tilmelde dig undervisningen på Vallensbæk Musikskole.

Ja tak! Jeg vil gerne undervises i musik eller sang.

Underviser i rytmik, musik & bevægelse, musikværksted og blokfløjtehold
Mob 2266 1206
Gitte Sejer underviser i Rytmik, Musik, Bevægelse, Musikværksted og holdunderviser for blokfløjter
Sidst opdateret 26.04.2018