Musikværksted for elever i 2. klasse

• Musikværksted

Fotograf: Jens Seneberg Nielsen

På Musikværksted lærer eleverne at spille på forskellige instrumenter.
  • Alder: kun for 2. klasse-elever

• Tid: Mandag, onsdag, torsdag eller fredag eftermiddag efter skoletid

• Sted: på en af de tre folkeskoler

I forhold til undervisningen i 1. klasses ”Musik & Bevægelse” bliver der i ”Musikværksted” for 2. kl. i højere grad inddraget instrumenter, og flere musikalske begreber bliver introduceret. Der er fokus på brugen af instrumenterne, sang og enkle musikalske grundbegreber. Her får man rytme og musik ind i kroppen. Der vil være forløb, hvor musiknumre bliver indstuderet og opført for familie og venner. Musikværksted er et godt musikalsk tilbud til aldersgruppen, inden du evt. vælger et instrument, du vil gå til.Der skal være min. 5 på holdet for at det oprettes og der kan max. være 9 børn på holdet.

Der vil være forløb hvor musiknumre bliver indstuderet og opført for forældre og pårørende.

Eleverne spiller sammen, og for at der kan opøves lidt repertoire, forventer vi, at eleven er i stand til:

• at vente, mens andre instrueres
  • har et stabilt fremmøde
  • er god til at lytte til lærerens instruktioner.

Læreplan

Læreplan for 2. kl. Musikværksted

Bliv elev på musikskolen

Du er altid velkommen til at tilmelde dig undervisningen på Vallensbæk Musikskole.

Ja tak! Jeg vil gerne undervises i musik eller sang.

Underviser i rytmik, musik & bevægelse, musikværksted og blokfløjtehold
Mob 2266 1206
Gitte Sejer underviser i Rytmik, Musik, Bevægelse, Musikværksted og holdunderviser for blokfløjter
Sidst opdateret 12.05.2020