Musikværksted for elever i 2. klasse

• Musikværksted med besøg af trompetlærer

Musikværkstedet kan opfattes som en mere direkte forberedelse til at gå til instrumentalundervisning og sammenspil på musikskolen efter 2. klasse.

På Musikværksted lærer eleverne at spille på forskellige instrumenter.

I Musikværksted er der fokus på instrumenter, sang og de musikalske grundbegreber. Der vil være forløb hvor musiknumre bliver indstuderet og opført for forældre og pårørende.

I løbet af sæsonen kommer der nogle gange en blæserlærer på besøg for at fremvise et blæse-instrument.

Musikværksted vil nogen gange efter aftale i løbet af sæsonen mødes med Vallensbæk Musikskoles harmoniorkester for begyndere. Her vil de blive præsenteret for forskellige instrumenter med henblik på eventuelt valg af instrument og sammenspilsgruppe, orkester eller kor fra 3. klasse.

Eleverne spiller sammen, og derfor forventer vi, at eleven er i stand til:

• at vente, mens andre instrueres
  • har et stabilt fremmøde
  • er god til at lytte til lærerens instruktioner.

Læreplan

Læreplan for 2. kl. Musikværksted

Tid

Undervisningen lægges, så vidt muligt, i forlængelse af elevens almindelige undervisning.

En lektion varer 45 min.

Sted

Holdundervisningen finder sted på Egholmskolen, Pilehaveskolen og Vallensbæk Skole.

Bliv elev på musikskolen

Du er altid velkommen til at tilmelde dig undervisningen på Vallebsbæk Musikskole.

Ja tak! Jeg vil gerne undervises i musik eller sang.

Underviser i rytmik, musik & bevægelse, musikværksted og blokfløjtehold
Mob 2266 1206
Gitte Sejer underviser i Rytmik, Musik, Bevægelse, Musikværksted og holdunderviser for blokfløjter
Sidst opdateret 26.04.2018