You are here

Slagtøj

Lær at spille Slagtøj. Du lærer at spille både perkussion, pauker, xylofon, trommesæt og mange andre slagtøjsinstrumenter.

Slagtøj kaldes alle de instrumenter, som man spiller rytmer på og holder pulsen med. I orkestersammenhænge er slagtøjsspilleren, den som tydeliggør takten og tempoet.

Hvis du melder dig til slagtøj, vil du få kendskab til at spille på alle de klassiske slagtøjsinstrumenter såsom lilletromme, pauker, maracas, triangel, andre latin-amerikanske perkussioninstrumenter og trommesættet, men det kan også være melodiske instrumenter som vibrafon, xylofon og marimba.

Du lærer teknik, nodelæsning, koordination, puls- og periodefornemmelse, gode øvevaner, generel musikhistorie og at spille og improvisere til musik. Du lærer at spille solostykker og rytmer i forskellige stilarter, men først og fremmest at spille sammen med andre.

Starter du på holdundervisning for begyndere kommer du automatisk med i vores harmoniorkester ’Præludium’ sammen med resten af holdet det første år.

Sammenspil

Alle slagtøjselever vil spille i et af musikskolens slagtøjsorkestre og i et af blæseorkestrene. Derudover kan der også være mulighed for at spille trommesæt i et af de rytmiske bands.

Læreplan

Læreplan for slagtøj

Tid

Mandag og torsdag eftermiddag.
Lektion: 25 min.

Sted

Vallensbæk Musikskole
Idræts Allé 7
2625 Vallensbæk

Alder

Fra 3. klasse.

Bliv elev på musikskolen

Du er altid velkommen til at tilmelde dig undervisningen på Vallensbæk Musikskole.

Ja tak! Jeg vil gerne undervises i musik eller sang.

Lærer

Underviser i slagtøj, slagtøjsundervisning for begyndere og slagtøjssammenspil.
Mob 2869 7276
Christian Back Kirkegaard
Sidst opdateret 15.08.2016