You are here

Sangskrivning, Komposition og Musikproduktion

Vil du gerne skrive din egen musik eller dine egne sange? Kan du lide at komponere eller kunne du tænke dig at ”snuse” til hvad det er for noget. Så var dette hold måske noget for dig.

Her arbejdes der med de grundlæggende kompositoriske værktøjer: motiv, frase, struktur og harmonisering. Der gennemgås øvelser, tankesæt og metoder, både i arbejdet med tekst og musik.

Du vil du få individuel vejledning, hjælp og gode råd, så det er ikke et krav ved en hel masse om musik, men det er en fordel at kunne spille eller synge lidt i forvejen. Du kan godt være nystartet eller godt i gang med at skrive i forvejen.

Vi kommer også ind omkring musikproduktion –  hvis du gerne vil lære at betjene et studie eller lære noget om teknikken bag musikken. Vi bruger GarageBand og Logic Pro, du medringer selv bærbar pc eller tablet.

Vi arbejder med både software- og akustiske instrumenter og lærer at indspille, redigere og mixe, så det lyder godt. Vi arrangerer og instrumenterer, så produktionen får netop det udtryk, der passer til dig.

Vi starter 2  hold op: efterår og vinter á 10 ugers varighed. Der skal være tilmeldt min. 3 elever for at holdet bliver oprettet og der er max 5 elever på holdet.

Underviser: Nicolai Land Hansen

 

Lærer

Underviser i Elbas, Sammenspil, Sangskrivning & Komposition og Musikproduktion
Mob 2081 8293
Nicolai Land Hansen Elbas underviser i musikproduktion og er sammenspilslærer
Sidst opdateret 19.08.2019